Per les festes cada detall compta

 

Eliris.cat- Entre tots sumam per les festes, cada aportació personal, per petita que sigui, és important. I açò ho sap bé en Lluís Bosch Pons, funcionari de l’Ajuntament de Ciutadella  que, entre les funcions que desenvolupa hi ha la de macer. Molts són els detalls a tenir en compte a l’hora de preparar les festes des de dalt La Sala: tenir les culleretes de plata a punt, que cada regidor tengui la seva medalla, que les banderes onegin a la terrassa de la casa consistorial, etc. I una de les feines, també, consisteix en brunyir i enllustrar les maces que, ell mateix i un altre company, lluiran obrint pas a la corporació quan vagin a presidir els Jocs des Pla. Sense pressa, però sense pausa, en Lluís va enllestint cada detall perquè la festa, almenys pel que a ell li correspòn, surti de dalt de tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca