Campanya de l’Ajuntament de Ciutadella per un Sant Joan lliure d’agressions masclistes

 

L’Ajuntament de Ciutadella posa en marxa una campanya per aconseguir unes festes de Sant Joan lliures d’agressions masclistes. Aquesta iniciativa recorda quines són les actituds que s’han d’adoptar en cas de patir o detectar una agressió, sota el principi bàsic i evident que “No és No”.

En aquest sentit, des de l’Ajuntament es difonen una sèrie d’il·lustracions que informen dels protocols de prevenció i actuació contra les agressions masclistes, i els passos que s’han de seguir en cas de patir o presenciar una d’aquestes situacions. A més, un any més les festes de Sant Joan disposaran d’un Punt Lila durant els dies de celebració, per tal que totes aquelles persones que en vulguin fer ús, ho puguin fer lliurement. Aquest Punt Lila ja va estar operatiu el Dia des Be, i també hi estarà els dies grans de la festa.

El dia 23 de juny, entre les 18 i les 3.00 hores, el Punt Lila estarà instal·lat a l’Avinguda Constitució (a l’alçada del carrer de S’Arc), i a partir d’aquella hora, s’ubicarà al carrer Dormidor de Ses Monges (a l’alçada del carrer Carnisseria). El dia 24 de juny, el Punt estarà operatiu entre les 20 i les 3.00 hores, de nou al carrer Dormidor de Ses Monges (a l’alçada del carrer Carnisseria).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca