Francesca Gomis, consellera de Mobilitat, renuncia al seu càrrec per motius de salut Ha formalitzat la renúncia avui migdia amb una carta dirigida a la Presidenta del Consell

francesca gomis

La consellera de Mobilitat del Consell Insular, Francesca Gomis Luis, ha comunicat avui la seva renúncia irrevocable als càrrecs de consellera executiva i de consellera electa, i ha formalitzat la seva renúncia amb una carta dirigida a la Presidenta de la institució, Susana Mora.

Francesca Gomis ha explicat que arran d’haver sofert la Covid en dates recents, i tenint en compte la seva edat, el seu metge de família li ha recomanat afluixar el ritme de feina.

Gomis ha exposat que el càrrec que ocupa no es pot dur a mig gas, sinó que requereix una dedicació al cent per cent que en aquests moments no pot garantir.

La Presidenta del Consell li ha comunicat que respecta i comprèn els motius personals, i li ha agraït la feina realitzada durant aquests tres anys excepcionalment difícils per a la institució insular i per a tota la societat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.