Subvenció per tancaments amb barreres d’ullastre 2022 as Mercadal Les subvencions arriben fins a un 70 % del cost de la barrera més la instal·lació depenent de la mida que tengui

 

L’Ajuntament des Mercadal torna a publicar les bases per donar subvencions a les persones que canviïn els sistemes de tancaments en precari que donin als camins públics (fets de palets, ferros, somiers, etc.) per barreres d’ullastre. Les subvencions arriben fins a un 70 % del cost de la barrera més la instal·lació depenent de la mida que tengui:

Fins 170 cm: 105 euros
De 171 a 250 cm: 180 euros
De 251 a 300 cm: 225 euros
De 301 a 350 cm: 275 euros
De 351 a 400 cm: 315 euros
Més de 400 cm: 360 euros

El termini de presentació de peticions és fins dia 29 de juliol de 2022 i les barreres han d’estar instal·lades i justificades abans del 23 de desembre de 2022.

Cal millorar la imatge dels camins i carreteres públics de l’illa. Aquests elements de tancament són importants per evitar la sortida d’animals de les finques i també són un mostrador del nostre territori, ja que són la imatge que veuen molts estiuejants i són part identificativa de l’illa. La nostra barrera d’ullastre forma part ja del nostre territori, ens identifica i cal promocionar-la, i així ho fa l’Ajuntament des Mercadal des de fa ja uns anys.

La partida pressupostària per a aquest any és de 4.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca