Posada en funcionament de dues noves parades a la ruta que uneix Alaior i Cala en Porter Una d'aquestes noves parades serà a la Platja de Cala'n Porter, afavorint així els desplaçaments dels residents i turistes.

A partir d’avui, dilluns 27, inicia la posada en marxa de l’horari d’estiu de la línia L33, que uneix el municipi d’Alaior amb el nucli turístic de cala en Porter afegint dues parades més dins d’aquesta ruta. Durant els mesos d’estiu es produeix una majora presència de persones usuàries que fan necessària una , d’horaris i freqüències, segons les necessitats dels passatgers.

Una d’aquestes noves parades serà a la Platja de Cala’n Porter, afavorint així els desplaçaments dels residents i turistes a una de de les cales més visitades de la costa sud del terme d’Alaior.

Aquesta nova parada apropa la platja als usuaris del transport públic, evitant així caminades feixugues sota el sol de la temporada estiuenca.

A més d’aquesta parada se n’ha habilitat una al carrer Tramuntana del mateix nucli turístic.

Tota la informació referent al servei de transport regular de passatgers, horaris, preus,.. es pot consultar a la pàgina web de Mou-t Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.