Es Mercadal celebra aquesta nit l’inici de les Festes de Sant Martí A partir de les 20.30 h la plaça Constitució acollirà el pregó que donarà inici a les festes de Sant Martí 2022, del qual enguany és protagonista el CE Mercadal.

Es Mercadal - Festes de Sant MartíAquest dimecres 29 de juny a partir de les 20.30 h a la plaça Constitució es durà a terme el pregó que donarà inici a les festes de Sant Martí 2022, del qual enguany és protagonista el CE Mercadal. El pregó anirà a càrrec d’Emilio Sales, Sito Riudavets i Damià Torres, expresidents del club, i Anita Segui, extresorera del club. Estaran acompanyats per la Banda de Música des Mercadal i Fornells, que interpretarà les tradicionals cançons de festes.En acabar el pregó es farà un reconeixement a tots els expresidents del club i s’interpretarà per primera vegada l’himne del CE Mercadal.

Per altra banda, el divendres 22 de juliol al vespre el Club Nàutic de Fornells serà el pregoner de les festes de Sant Antoni de Fornells. És un club amb gran tradició, capdavanter en la sostenibilitat, situat a ses Salines, i que està íntimament lligat al poble i al port de Fornells: un club esportiu d’on han sortit autèntics campions. També ens acompanyarà la Banda de Música des Mercadal i Fornells.

Com és habitual, els dos pregons seran interpretats en llenguatge de signes per a tots els usuaris interessats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.