Es Mercadal obre la piscina amb cinc dies de portes obertes Durant aquests dies, les persones interessades podran gaudir de la piscina, que té una coberta retràctil que fa que es pugui emprar tant a l'aire lliure com a l'interior.

Piscina Es Mercadal

Les persones que vulguin conèixer de prop la nova piscina municipal des Mercadal podran aprofitar els cinc dies de portes obertes que hem marcat des de l’Ajuntament perquè es pugui conèixer la nova oferta d’activitats de primera mà. La instal·lació ja ha entrat en funcionament i té les inscripcions obertes per a les activitats que s’oferiran durant aquest estiu.

Perquè es puguin conèixer en viu, l’Àrea d’Esports i l’empresa concessionària, Biosport Menorca, han decidit obrir el recinte completament i de franc durant els dies 29 i 30 de juny i 1, 2 i 3 de juliol, en horari de 10 a 19 hores. La instal·lació compta amb tres vasos d’aigua: la piscina principal, de 25 per 12,5 metres; una de més petita, de 4 per 12,5 metres, i una altra d’exterior de xipolleig.

Durant aquests dies, les persones interessades podran gaudir de la piscina, que té una coberta retràctil que fa que es pugui emprar tant a l’aire lliure com a l’interior. En total, durant aquest mes de juny s’ofereixen 7 activitats dirigides, a més de la possibilitat d’utilitzar els carrers per lliure. Les activitats que s’ofereixen són Aquagym, Manteniment i Gent Gran, a més de grups per edat: nivell 0, per a fillets i filletes de 3 i 4 anys; nivell 1, per a fillets i filletes de 5 a 7 anys; nivell 2, per a 8 a 11 anys, i nadons, per a 1 i 2 anys.

“Es Mercadal compta amb un nou servei esportiu que oferirà un ventall ampli d’activitats per intentar cobrir el màxim d’interessos”, ha valorat el batle, Francesc Ametller. “Amb aquests cinc dies de portes obertes volem atracar encara més la piscina als vesins i vesines del municipi, amb la possibilitat que la coneguin i que es vegin els beneficis que comportarà tant durant l’estiu com a la resta de l’any”, conclou.

Les inscripcions estan obertes i s’han de fer a la piscina mateix, mentre que els horaris es podran consultar a la web www.biosportmenorca.com.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.