Oberta la convocatòria d’ajudes de promoció de l’excel·lència acadèmica per a alumnes d’ensenyaments artístics superiors curs 2020-2021 El termini per lliurar les sol·licituds finalitza el 30 de juliol

La Conselleria d’Educació i Formació Professional acaba de publicar en el BOIB número 82, de 25 de juny de 2022, la Resolució de 20 de juny 2022 per la qual es convoquen ajudes de promoció de l’excel·lència acadèmica per a alumnes que hagin finalitzat estudis oficials d’ensenyaments artístics superiors durant el curs acadèmic 2020-2021.

La finalitat d’aquesta convocatòria, dotada amb 4.500 euros, és concedir tres ajudes d’excel·lència acadèmica per a alumnes de les Illes Balears que hagin finalitzat estudis oficials d’ensenyaments artístics superiors a qualsevol centre espanyol durant el curs acadèmic 2020-2021. En aquest sentit, aquestes ajudes són incompatibles amb les beques per a la mateixa finalitat que es puguin rebre de qualsevol administració. També són incompatibles amb qualsevol tipus d’ajuda o beca per a la mateixa finalitat d’entitats públiques o privades.

Entre d’altres requisits, els sol·licitants han de tenir el domicili a les Illes Balears i acreditar una nota mitjana igual o superior a 9,00 punts. La subvenció per a cada sol·licitant que compleixi els requisits establerts consisteix en una ajuda de promoció de l’excel·lència acadèmica d’una dotació fixa de 1.500,00 euros. El termini per lliurar les sol·licituds finalitza el 30 de juliol de 2022.

Tota la informació (persones beneficiàries, requisits, documentació que s’ha d’adjuntar a la sol·licitud…) es pot consultar a la pàgina web de la Direcció General de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.