Anna Ferrer s’estrena al Teatre des Born Ferrer presenta aquesta nit a les 20:30 h el seu últim projecte musical, Parenòstic, amb el que ha encisat públics de tot el país i també d’àmbit internacional.

Anna Ferrer

La cantant menorquina Anna Ferrer es troba, per primer vegada, sola dalt l’escenari amb el projecte Parenòstic. Després que en els seus treballs anteriors s’acompanyés sempre d’una banda al complet, aquí es despulla d’instrumentistes per oferir un directe cru i sofisticat. Ella sola es desfà entre tot d’instruments d’arrel folklòrica —com el timbal o el guitarró—, o el teclat i la guitarra. Un muntatge on els instruments són gairebé tan importants com les llums i el joc amb l’espai.

Els temes que escoltarem en aquest espectacle no estan enregistrats i, de moment, no es recolliran en cap àlbum físic. Només se’n poden trobar dos penjats al canal de Youtube —Malanat i No es por mí que canto. De manera que si volem viure aquests nous temes, no tenim més remei que presenciar-los en directe.

La maduresa de Parenòstic

Parenòstic l’Anna Ferrer troba el veritable equilibri entre els seus dos universos: la tradició i la creació contemporània. Dos universos que havien funcionat de manera deslligada en les seves experiències prèvies: a Tel·lúria (2017), rendia un sentit homenatge a la seva terra natal amb cançons d’arrel i a Krönia (2019) elevava el folklorisme a una sonoritat més universal fent incursió en les bases electròniques. A Parenòstic (2021), en canvi, s’hi recullen cançons tradicionals menorquines que es camuflen entre altres composicions pròpies i tot passat pel sedàs dels arranjaments contemporanis.

Amb aquest espectacle, que ja s’ha pogut veure a gairebé mig centenar d’escenaris, Anna Ferrer s’estrena per primera vegada al Teatre des Born, gràcies a la col·laboració amb el Festival Barnasants.

Les entrades per l’actuació estan disponible a la pàgina web del Teatre: www.teatredesborn.com

Horeca Menorca, feria Hostelería y restauración 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca