El cicle de cinema intercultural aporta noves «Mirades» La mostra de cinema s’inaugura el 4 de juliol i tindrà continuïtat fins al 22 d’agost amb projeccions tots els dilluns a Es Claustre

MiradesA partir del dilluns 4 de juliol i fins al 22 d’agost, Es Claustre es reserva tots els dilluns d’estiu per acollir la nova edició del cicle «Mirades» de cinema intercultural en català.

Aquesta mostra de cinema, que enguany recull fins a 8 destacades projeccions, vol posar en valor la diversitat cultural i promoure les relacions interculturals com a manera de compartir el novè dels compromisos pels quals, la ciutat de Maó, forma part de la Coalició Europea Contra el Racisme.

L’organització, a càrrec de l’Ajuntament de Maó, compta amb el suport de diverses entitats com Memòries de Menorca, el CCCB – Centre de Cultura Contemporània de Barcelona; la Casa Àsia; Filosa; el Fons Menorquí de Cooperació i la Biblioteca Pública de Maó. Cada entitat ha facilitat la projecció d’algun dels documentals que es podran veure en aquest cicle i participaran en les presentacions dels films.

Els títols que es podran veure són, en gran mesura, propostes de cinema documental amb la mirada posada en països amb conflictes armats; en identitats dissidents; en figures humanitàries o qüestions postmodernes que modifiquen la nostra manera d’entendre el món.

Al cicle «Mirades» d’aquest any s’hi podrà veure Mil Incendis (4/07); Simfonies de ciutat (11/07) en col·laboració amb el CCCB; Lesbofòbia, un documental i deu respostes (18/07); Milicianes (25/07); Fedayin, el combat de Georges Abdallah (1/08); A thousand girls like em (8/08); Belle (15/08) i Refugia’Menorca (22/08).

Les projeccions tenen un preu d’entrada de 3 € i les sessions començaran a les 21.30
h o a les 22 h en funció de les presentacions prèvies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.