La colcada torna a presidir les festes as Mercadal i Fornells Aquest any les festes de Sant Martí i de Sant Antoni recuperen el seu protocol i els actes tradicionals de les festes.

Aquest dimecres 29 de juny, el regidor de festes, Jordi Pons, i la regidora i presidenta de la Junta local de Fornells, Lali Garriga, entre altres regidors, han presentat els programes de festes des Mercadal i Fornells 2022 a l’hotel S’Antiga. Aquest any les festes de Sant Martí i de Sant Antoni respectivament recuperen el seu protocol i els actes tradicionals de les festes.

A les portes d’encetar Sant Martí, avui, dia del pregó, a càrrec del Club Esportiu Mercadal, s’han presentat als mitjans de comunicació les més de 35 activitats que l’Àrea de Festes ha organitzat amb les entitats i clubs des Mercadal.

Com a novetat, aquest any torna el concert de la Banda de Música des Mercadal i Fornells, Tarzan, dirigit per Litus Arguimbau. L’entrada és gratuïta i es farà dimecres 6 de juliol a Fornells a les 21.30 h al pàrquing de davant la Sala Polivalent i divendres 8 a la mateixa hora al Recinte Firal des Mercadal.

Per altra banda, el dissabte 9 es recupera la festa de les canyes verdes del Club de Jubilats i Pensionistes des Mercadal. El dimecres dia 13, a la plaça del Pare Camps, torna a la normalitat el XXIII Sopar de vesins i ball amb el grup No hi som tots & Tina Servera, entre altres activitats familiars i tradicionals que donen contingut al programa de festes.Tancarà la programació el concert amb el grup menorquí Pèl de Gall, que presenta el seu darrer treball el dilluns de festes a la plaça del Pare Camps.

Respecte a la colcada de Sant Martí, s’hi han inscrit 54 caixers i caixeres. Encara romanen obertes les inscripcions per a les festes de Sant Antoni de Fornells.

Aquest any les festes de Fornells tornen amb normalitat. El sopar de vesins es durà a terme el dimecres 20 de juliol. El dijous 21 a les 20 h torna la xocolatada del Club de Jubilats de Fornells organitzada per als seus socis, i el divendres 22, a les 20.30 h, al Castell de Sant Antoni es durà a terme el pregó de festes a càrrec del Club Nàutic de Fornells. Cal destacar l’activitat infantil Transhumància de la companyia Xip Xap, el dimarts 19 de juliol a les 19.00 h al centre del poble. Tanquen la programació de festes, el dilluns 25 al vespre, els grups Café Soul i, tot seguit, Black Pearl.

PORTADES: La programació aquest any torna a fer menció especial als guanyadors del concurs de dibuix i pintura de Sant Martí i de Sant Antoni. Així, les portades van a càrrec de Tatiana Beatriz Barros Cueto as Mercadal i Sol Pérez Agudo a Fornells.

L’Ajuntament, i en especial l’Àrea de Festes, agraeix la col·laboració en la creació de la programació de festes a les entitats culturals, esportives i de diferent teixit associatiu des Mercadal i Fornells. També vol agrair la col·laboració als grups de l’oposició, a les forces i cossos de seguretat, a les dues brigades de l’Ajuntament, que tan bona feina fan, i a tota la gent que any rere any fan possible que les festes siguin un èxit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.