L’Ajuntament d’Alaior sol·licita a la conselleria de Mobilitat que el bus a Cala en Porter doni servei els caps de setmana El servei de bus Alaior-Cala en Porter només funciona entre setmana, deixant els dissabtes i diumenges sense servei de transport públic.

Amb l’objectiu de millorar el servei de transport públic a Alaior i Cala en Porter, l’Ajuntament d’Alaior va sol·licitar a la conselleria de Mobilitat del Consell Insular la instal·lació de dues noves parades a Cala en Porter.

En primer lloc, a la platja, perquè tant els usuaris d’Alaior com els de Cala en Porter hi poguessin accedir amb el transport públic, ja que la parada més propera es trobava molt lluny de l’arenal.

Així mateix, també es va sol·licitar una a la part final de l’avinguda central, on hi ha diferents hotels, ja que totes les parades es trobaven més cèntriques.
En aquest sentit, l’Ajuntament va condicionar dos espais perquè l’autobús es pugui aturar amb seguretat a la zona.

La conselleria va accedir i ahir es posaren en funcionament aquestes dues noves parades. D’altra banda, també per sol·licitud de l’Ajuntament, la conselleria ha ampliat l’horari amb dues freqüències més al matí i el capvespre.

Així tot, el servei de bus Alaior-Cala en Porter només funciona entre setmana, deixant els dissabtes i diumenges sense servei de transport públic.

Mari López, regidora d’Urbanitzacions, ha dit que «l’Ajuntament d’Alaior ja va sol·licitar en el seu dia que el servei funcionés el cap de setmana, que és quan més persones poden anar a la platja i a gaudir de la urbanització. No té gaire sentit que funcioni entre setmana i els dissabtes i diumenges, no. Per això, reiterem la nostra petició a la conselleria i els demanem que reflexionin sobre aquesta qüestió».

«Ens sorprèn que, per exemple, des de Maó sí que es pugui arribar a Cala en Porter els dissabtes, i des d’Alaior, no, tenint en compte que Cala en Porter és una urbanització que pertany a Alaior», ha afegit la regidora.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.