Nou canvi en l’equip de Més al Consell: Leonor Berja rellevarà a Àngel Cardona en la direcció insular d’Educació, Joventut i Esports El director insular d’Educació, Joventut i Esports, Àngel Cardona, havia demanat el canvi fa unes setmanes per motius professionals

 

Àngel Cardona, director insular d’Educació, Joventut i Esports, ha formalitzat la seva renúncia al càrrec per raons personals i professionals.

El conseller Miquel Àngel Maria, coneixedor d’aquesta intenció des de fa unes setmanes, ha acceptat la seva renúncia i li ha transmès tot el seu agraïment per l’esforç i dedicació en la feina feta en el departament.

Per altra banda, el conseller Maria ha proposat a Leonor Berja per ocupar el càrrec de directora insular, la qual ha acceptat. Leonor Berja (Es Castell, 1977) és mestra de pedagogia terapèutica a l’escola pública amb una trajectòria de més de vint anys. Ha treballat a diferents centres de Menorca com l’IES Cap de Llevant de Maó, el CEIP Doctor Comas Camps d’Alaior i actualment al CEIP Àngel Ruiz i Pablo d’Es Castell.

La seva incorporació en el departament tindrà lloc pròximament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca