Sant Lluís penja banderes amb amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) Aquest distintiu s’ha ubicat a S’Algar, Punta Prima, Binissafúller, Binibèquer i Alcaufar, per tal de reafirmar el compromís amb la línia de sostenibilitat marcada per les Nacions Unides a través dels 17 ODS.

L’Ajuntament de Sant Lluís ha instal·lat banderes amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) a les platges urbanes del municipi. D’aquesta manera, aquest distintiu s’ha ubicat a S’Algar, Punta Prima, Binissafúller, Binibèquer i Alcaufar, per tal de reafirmar el compromís amb la línia de sostenibilitat marcada per les Nacions Unides a través dels 17 ODS.

Aquesta acció, a més de consolidar aquesta aposta per la sostenibilitat, pretén també fer difusió dels ODS a uns espais molt concorreguts durant aquestes dates, i on també es poden dur a terme actuacions i actituds que aprofundeixin el camí cap a una societat més sostenible, equitativa i justa. A la vegada, les platges de Sant Lluís seguiran acollint aquest estiu actuacions de difusió dels valors ambientals, tal com s’ha fet els darrers anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.