Menorca Talaiòtica - Unesco

Acaben les obres de millora del parc infantil de la zona verda de la urbanització de Cales Piques S’ha instal·lat una nova zona de seguretat i col·locat paviment continu a terra, amb un disseny que recorda una obra del pintor Joan Miró

Parc infantil Cales Piques

El projecte de millora del parc infantil de la zona verda de la urbanització de Cales Piques està finalitzat. Aquesta actuació ha estat executada per l’empresa Savia Proyectos y Mantenimientos SL per un pressupost de 71.738,63 euros (IVA inclòs).

Aquest projecte ha permès instal·lar una caseta i un tobogan nou, així com reparar l’element multijoc, al que s’han substituït elements de trepa, i els gronxadors, on s’han posat seients i paneres noves. A la vegada, s’ha instal·lat una nova zona de seguretat i col·locat paviment continu a terra, amb un disseny que recorda una obra del pintor Joan Miró. També s’han col·locat noves cistelles de bàsquet, s’han pintat les retxes de la pista esportiva i s’han substituït les xarxes de les porteries i les de seguretat de l’espai. Aquesta actuació ha implicat també la demolició de la caseta dels lavabos antics de la zona verda, i la reparació de 19 bancs de pedra.

El projecte ha estat redactat pels serveis tècnics municipals, i ha estat inclòs al Pla Insular de Cooperació de 2021.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.