Actes 8 Març

Arranca la temporada del Centre de Geologia de Menorca amb una exposició sobre la posidònia “Posidònia, entre la mar i la terra” difón els trets característics, i aborda els beneficis i problemes als quals s'enfronta aquesta planta, amb especial atenció al seu paper en la generació d'arena

Centre de Geolo

Avui, 1 de juliol el Centre de Geologia de Menorca torna a la seva activitat habitual. Ho fa amb un nou projecte expositiu de caràcter temporal, que complementa el principal, i que se centra en la posidònia oceànica.

Sota el títol “Posidònia, entre la mar i la terra”, l’exposició permet el visitant descobrir els trets característics, beneficis i problemes als quals s’enfronta aquesta planta, amb una atenció especial al seu paper en la generació d’arena, que és presentat mitjançant recursos interactius.

La imatge renovada, fruit de la instal·lació d’aquesta nova exposició, permet al Centre oferir una aparença d’acord amb els nous temps, més moderna i conceptual, alhora que més representativa dels serveis que ofereix el Centre de Geologia com a punt d’informació de Menorca com a Reserva de Biosfera.

L’exposició ha estat finançada per la concessionària del servei de neteja i manteniment de platges a Menorca, FCC, en el marc de les actuacions de conscienciació previstes al contracte, amb l’objectiu de sensibilitzar a la societat de la importància de respectar un dels elements essencials per a la conservació de les nostres platges.

Activitats i tallers divulgatius

Com cada temporada, el Centre de Geologia programarà activitats que alternaran tallers lúdics i educatius per apropar els valors geològics de Menorca al públic familiar, amb excursions destinades preferentment a un públic adult, així com de relacionades amb la nova exposició sobre la posidònia. Totes elles pretenen promoure la sensibilització mediambiental entorn de la conservació del territori, despertar la curiositat sobre el paisatge de Menorca entre els assistents i introduir nous conceptes que atreguin el seu interès.

L’horari del Centre és de dimarts a diumenge de 10 a 14 h i de 18 a 20 h. A l’octubre i al novembre obrirà de dimarts a dissabte de 10 a 14 h. L’entrada és gratuïta i tothom qui ho desitgi pot concertar una visita guiada per a grups a través de l’adreça: centregeologia@gmail.com.

El Centre de Geologia és un projecte impulsat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera gràcies al conveni de col·laboració que té amb l’Ajuntament de Ferreries per a la cessió de l’espai on està situat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.