David Ponsetí (Club Nàutic Ciutadella) lluitarà amb els 70 millors després de classificar-se en el Grup Or del Campionat d’Europa Ilca6 2022 de Grècia De la Selecció Espanyola Ilca6, dels sis representants espanyols, només dos són a les finals del Grup Or i els altres quatre a la Plata, una mostra molt clara del difícil que és estar entre els millors a Europa.

David Ponsetí
El regatista del Club Nàutic Ciutadella, David Ponsetí, s’ha classificat per el Grup Or, entre els millors, del Campionat d’Europa Ilca6 del 2022 que es celebra aquests dies a Tesalònica (Grècia). En aquesta darrera jornada de fase regular era dia de no arriscar per Ponsetí i assegurar entrar dins el Grup Or, a on aquests tres pròxims dies de campionat (6 proves), el regatista del CN Ciutadella i els gairebé 300 participants es jugaran les finals.
Ara comença l’hora de la veritat per Ponsetí amb el grup escollit dels 70 primers europeus, què es jugaran les finals a Grècia i amb unes previsions meteorològiques de molt poc vent.
De la Selecció Espanyola Ilca6, dels sis representants espanyols, només dos són a les finals del Grup Or i els altres quatre a la Plata, una mostra molt clara del difícil que és estar entre els millors a Europa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.