El claustre del Convent de Sant Diego acollirà les vetllades “Sa Lluna Actua” L’actuació d’Eva Pons Trio obrirà la programació aquest cap de setmana

El claustre del convent de Sant Diego, el Pati de sa Lluna, serà, aquest estiu, l’escenari d’un ampli programa d’activitats artístiques com música, teatre i dansa.

Es tracta de ‘Sa Lluna Actua’, un cicle que l’Ajuntament ha organitzat per segon, any amb sis presentacions els diumenges de juliol i agost.

L’actuació d’Eva Pons Trio (actuació musical) obrirà la programació aquest cap de setmana, i continuarà amb Laia Costa i Joan Torres Duo (dansa flamenc) el 17 de juliol, Queralt Albinyana Blues Trio (actuació musical) el 24 de juliol, Desencaixades (teatre) el 31 de juliol, Ten String Trio (actuació musical) el 21 d’agost i finalitzarà el 28 d’agost amb Glosadors de Menorca.

Les entrades ja es troben a la venda per un preu de cinc euros a la pàgina web giglon.com.

Totes les actuacions començaran a les 21.30 h.

“Sa Lluna Actua” posa de manifest l’esforç per part de l’Ajuntament d’Alaior d’organitzar un programa divers i d’un alt nivell cultural per tal d’apropar tant als artistes com als usuaris a un lloc tan emblemàtic com és el Pati de sa Lluna.

Programa sa Lluna Actua

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.