L’alcalde, José Luis Benejam, i l’equip de govern d’Alaior, visiten les obres del nou Casal Jove Benejam ha dit que «els joves d’Alaior tindran un espai de dalt de tot, per xalar, estudiar, i reunir-se amb els amics. S’ho mereixen».

José Luis Benejam, batle d’Alaior, acompanyat pels regidors i regidores de l’equip de govern, visitaren ahir les obres del nou Casal Jove municipal, que avancen a molt bon ritme i ja es troben a la recta final.

Benejam ha dit que «els joves d’Alaior tindran un espai de dalt de tot, per xalar, estudiar, i reunir-se amb els amics. S’ho mereixen».

Per la seva banda, Rafel Quintana, regidor de Joventut, ha destacat que «el més important per l’Ajuntament no és l’edifici en si, sinó el que es farà dins. Per aquest motiu des de Joventut s’ha elaborat un pla per dinamitzar-lo des del primer dia que estigui obert».

El nou immoble té 608 metres i està dividit en tres plantes: soterrani, planta baixa i planta primera. Un dels objectius principals del projecte era el de mantenir part de la història de l’immoble i, per això, s’ha recuperat l’antic passatge per vianants que connectava el carrer des Porrassar amb l’aparcament de l’antic col·legi de ‘La Salle Petita’.

Aquest pas romandrà obert les 24 h i també serà l’entrada principal del casal, per evitar que els usuaris que entrin i surtin ho facin directament pel carrer Porrassar, que actualment té un elevat pas de vehicles.

Al soterrani del nou casal jove s’hi trobarà la zona de jocs, amb futbolí, tenis taula, zona d’ordinadors, videojocs etc. A més, aquesta planta compta amb un gran pati exterior per fer activitats, que està al mateix nivell que l’aparcament, a part d’un important magatzem.

A la planta baixa hi haurà la recepció de l’edifici, i també una sala de descans pels joves, on també s’hi podrà estudiar o fer reunions d’alumnes per preparar feines de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.