Menorca inaugura el Sea Club del Far d’Artrutx del Grup Moga

El passat 18 de juny es va celebrar la inauguració oficial d’Artrutx Sea Club, el nou establiment de Lago Resort Menorca pertanyent al Grup Moga, amb la presència de la família García Montaner, propietària del Grup, i una nodrida representació de la societat menorquina, empresaris i professionals del sector turístic de Menorca.

Lucas García, CEO de Lago Resort Menorca, va explicar als assistents que la gestió de les instal·lacions del Far del Cap d’Artrutx, una concessió de l’Autoritat Portuària de les Balears, suposa una gran “satisfacció empresarial”.

“Gestionar un lloc com aquest, emblemàtic, d´enorme bellesa i amb un atractiu tan gran, ens enorgulleix. Ens permet oferir al públic la nostra experiència en l´àmbit de la restauració i la gastronomia, i combinar-lo amb un lloc magnífic que és l´escenari perfecte per a qualsevol moment del dia”, va destacar Lucas García.

Lago Resort Menorca – Grup Moga, és el complex turístic ubicat a Cala’n Bosch integrat per Suites del Lago 5* Eco Hotel & Thalasso Pool, Casas del Lago 4*, Villas del Lago i Bungalows del Lago. A més, hi ha 24 bars i restaurants, entre els quals cal destacar Godai by Julián Mármol, Kaypa by Omar Malpartida, Foc Eco Braserie i els Aquarium. Ara s’hi afegeix el far del Cap d’Artrutx, la cirereta del pastís.

Artrutx Sea Club està ubicat al far més septentrional de Menorca, al costat del mar, amb unes vistes privilegiades per contemplar les espectaculars postes de sol sobre el mar. Un marc incomparable a què cal sumar l’amenització musical de mans dels millors DJ de l’Illa.

La proposta gastronòmica que ofereix Artrutx Sea Club és de cuina mediterrània d’alta qualitat amb productes de proximitat, amanides, carns, peixos i verdures a la graella i especialitats en peix i marisc de l’illa. També es pot degustar el cachopo guanyador del Millor Cachopo de Balears 2022. A més dels més suggeridors còctels preparats al moment, per a aquells que prefereixin gaudir del lloc assaborint una copa.

“A cadascun dels nostres establiments, la qualitat és la nostra obsessió i no podem defraudar als nostres hostes i visitants”, assegura Lucas García. “El nostre objectiu és que Cala en Bosch tingui l’oferta gastronòmica més variada de Menorca. Ja tenim un restaurant japonès, un peruà, un mexicà, un brasiler, un italià, un de cuina menorquina, un beach club i ara un sea club”.

La festa d’inauguració va comptar, a més, amb un emotiu espectacle de cavalls menorquins, fent així una picada d’ullet a les festes de Sant Joan recentment celebrades.

El còctel sopar va ser una degustació de productes de tots els restaurants que componen el Grup Moga a Menorca.

La inauguració va comptar amb la presència de més de 200 convidats. Artrutx Sea Club és la nova aposta de Grupo Moga per la qualitat i la sostenibilitat, sent aquest darrer un dels principals pilars del model empresarial de la família García Montaner.

Artrutx Sea Club obre de dilluns a diumenge, de 11 a 00 hores. L´horari de cuina és de 12 a 15.30 h. i de 19 a 23 h.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.