L’Ajuntament felicita a Tita Llorens i Mari Pau Caules pels seus recents èxits esportius La nedadora Tita Llorens s'ha convertit en la primera persona que fa la ruta Grand Rade, a Galícia.

Tita Llorens - Foto-Francesc-Pons

L’Ajuntament de Ciutadella transmet la seva felicitació a dues esportistes del municipi que han assolit importants èxits aquests passats dies. Per una banda, la nedadora Tita Llorens no deixa de sorprendre amb les seves fites inimaginables, i en aquesta ocasió s’ha convertit en la primera persona que fa la ruta Grand Rade, a Galícia. Llorens va aconseguir recórrer els 54 quilòmetres del trajecte San Simón-Illes Cies-San Simón en un temps de 17 hores i 17 minuts, una gesta en la qual va haver de lluitar contra la temperatura del mar i la força de la marea. Als 53 anys, Tita Llorens continua essent un exemple de superació, constància i valentia per al poble de Ciutadella i per a tot el món.

Per la seva banda, Maria Pau Caules, de 16 anys, s’ha erigit en campiona d’Espanya de nivell 2 junior de volteig. La ciutadellenca ha tornat a demostrar el seu domini de la tècnica i va obtenir el primer lloc a la 25a. edició del campionat que es va celebrar a Madrid. Amb aquest nou èxit, l’esportista del Club Menorca Volteig ha tornat a demostrar el seu potencial i les seves virtuts.

Des de l’Ajuntament de Ciutadella es valora la feina feta per ambdues esportistes, que demostren la importància de l’esport entès com a competició sana, com a forma de superació i com a valor per assolir una millor qualitat de vida individual i grupal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.