Alaior estrena nova senyalització turística per a vianants al centre històric

Dins un pla de millora de les senyalitzacions turístiques al municipi, Alaior ja llueix nous senyals verticals per a vianants a punts estratègics del centre històric.

Punts com sa Plaça, la plaça des Ramal, al costat de l’església de Sant Eulàlia, i al parc de s’Escopinya, on està prevista la sortida per a vianants del nou pàrquing de l’antiga fàbrica Timoner Espanya, compten amb aquestes indicacions.

La nova cartelleria indica la localització de les principals atraccions turístiques d’Alaior, incloent-hi els minuts caminant des d’on estan ubicats els senyals, en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès.

«A Alaior no volem que cap turista que ens visita es perdi cap dels nostres atractius, per això hem col·locat aquests senyals que ajuden al visitant a trobar de manera més àgil els llocs d’interès», ha dit el batle, José Luis Benejam.

En aquest sentit, cal remarcar que està previst col·locar-ne més en una segona a tanda a altres indrets del municipi, com són els pàrquings situats als afores del centre.

Cal recordar que aquest any l’Ajuntament també ha renovat les senyalitzacions  de les platges de Son Bou i Cala en Porter, millorant els rètols de les torres de les platges, així com els mapes  que es troben a les entrades dels arenals, i també ha actualitzat els mapes que hi ha a Alaior amb els principals punts turístics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.