Moments a Cor, pregoners de les Festes de Gràcia 2022 L'agrupació s’ha convertit en un convidat habitual de les programacions culturals i festives dels pobles menorquins.

Moments a Cor
Agrupació de cantaires de gòspel Moments a Cor

L’Ajuntament de Maó informa que els pregoners de les festes de Gràcia d’enguany seran l’agrupació de cantaires de gòspel Moments a Cor.

L’agrupació de cantaires ha estat l’escollida per donar el tret de sortida a les festes, amb la voluntat que sigui un pregó amb molta participació, amb alegria i molt de component festiu, de la mà de la música.

Moments a Cor representen l’esperit d’anar a la una i l’ànim d’anar a l’uníson. Precisament, tot el que esperam d’aquestes Festes de Gràcia 2022, després de dos anys de no poder-les celebrar. Moments a Cor té una llarga trajectòria musical a l’illa.

D’ençà de la seva formació, l’any 2010, han crescut en nombre d’integrants i qualitat musical, d’una forma exponencial, fins a esdevenir, avui, un referent de la música gòspel a les illes Balears. Integren l’associació, actualment, 90 persones, distribuïdes en tres corals; cada una està dirigida —des de l’any 2012— per Elsa Perches, pianista i educadora musical àmpliament reconeguda, no només per la seva carrera musical, sinó també per l’excel·lent labor cultural que sempre ha desenvolupat.

No es defineixen únicament com a coristes de música gòspel, sinó que també els agrada interpretar qualsevol peça moderna que es puguin fer seva. També asseguren que la seva evolució com a grup ha estat molt natural i que sempre han tingut clars quins eren els seus valors i pilars fonamentals: feina constant, diversió, unió i sentiment de grup.

Al llarg d’aquests anys, han participat en multitud de concerts i activitats. I, de fet, Moments a Cor ja s’ha convertit en un convidat habitual de les programacions culturals i festives dels pobles menorquins.

A més, les habituals visites de figures de primer nivell de la música gòspel —tant europees com americanes— els han permès consolidar el concert anual que ofereixen al Teatre Principal.

L’any 2019 van participar —per primera vegada a l’estranger— en el Manchester Gospel Festival, una experiència que els va fer créixer com a grup, segons afirmen.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.