Una col·laboradora de l’OBSAM s’embarca per estudiar poblacions de catxalots i zones de cria al Nord de Menorca

Credito foto TURSIOPS

Gràcies a la Fundació per a la Preservació de Menorca, Aina Blanco, una voluntària que ha realitzat el projecte final de màster amb l’OBSAM i que actualment és una de les col·laboradores del programa de seguiment del medi marí, ha pogut embarcar-se en l’expedició del veler «lrifi», el vaixell d’investigació de Tursiops dins del projecte Moby Mummy. Aquest té la finalitat d’aprendre les metodologies, les experiències i l’actualitat en la conservació i protecció dels cetacis en el Mediterrani occidental.

El viatge, que durarà tretze dies, es realitza dins l’estudi de les poblacions de catxalots en la Mar Balear i té com a objectiu l’observació i seguiment dels catxalots específicament en el nord de Menorca. Totes les dades recollides durant aquests seguiments serviran per a fonamentar propostes i mesures de gestió i conservació, amb l’ànim de protegir aquest extraordinari animal, tan desconegut al Mediterrani.

One Comment on “Una col·laboradora de l’OBSAM s’embarca per estudiar poblacions de catxalots i zones de cria al Nord de Menorca”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca