Illanvers arriba as Castell i Ferreries

 

La nova edició d’Illanvers se celebrarà enguany a Sant Joan de Binissaida (es Castell) i a la terrassa de l’Auditori de Ferreries els dies 5 i 6 d’agost respectivament. Aquest festival itinerant de poesia, música i pintura reunirà els artistes per oferir un espectacle amb un fil comú: reivindicar la pau i el diàleg, i fer un manifest contra la guerra d’Ucraïna.

Els poetes convidats de Menorca són Ismael Pelegrí, el cantautor i també autor de llibres de poesia David Vidal i Maria Rotger, com a representació de jove poeta que participa per primera vegada a l’espectacle. D’Eivissa vindrà la jove Jèssica Ferrer Escandell; de Mallorca, Gabriel de la S. T. Sampol, i de Barcelona, Sònia Moll Gamboa, poeta amb arrels menorquines. A més, el conegut actor, ja retirat, Blai Llopis recitarà poemes del poeta, crític i lingüista català Gabriel Ferrater, de qui enguany se celebra el centenari del naixement.

Els versos estaran acompanyats per la música del cantant i compositor Guiem Soldevila. Finalment, el pintor, gravador i escultor Carles Moll, autor del cartell i la portada del llibret que s’editarà posteriorment, pintarà una obra en directe a cada sessió d’Illanvers.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca