Basili Martí, elegit nou secretari general del PSOE Ferreries Al nou secretari general l'acompanya Marc Pons Sansaloni, com a secretari d'organització de l'agrupació

El PSOE Ferreries ha celebrat la seva assemblea local d’inici de mandat i de renovació de càrrecs, en la qual Basili Martí ha estat elegit nou secretari general, agafant el relleu de Queta Camps.

Martí és afiliat des de l’any 2003 i té una àmplia experiència, tant en l’àmbit social, participant en diverses entitats del municipi, com a l’ajuntament, on ja va ser potaveu del grup municipal, del 2007 al 2013.

El nou secretari general ha volgut reconèixer a Queta Camps tota la feina feta i la dedicació, al llarg d’aquests anys, al capdavant de l’agrupació. A partir d’aquí, “hem presentat una nova executiva local per tal de fer-la més activa i ajudi a donar un impuls al PSOE de cara a les properes eleccions municipals de 2023”.

Per part seva, Marc Pons Sansaloni acompanyarà al nou secretari general i ocuparà el càrrec de secretari d’organització. Pons també estat elegit representant de l’agrupació de Ferreries al Comitè Insular del PSOE Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca