La Policia Nacional assisteix a un jove turista que patia una forta reacció al·lèrgica

26-juliol-2022.- Agents de la Policia Nacional de Ciutadella que presten servei a l’Oficina de Denúncies i Atenció al Ciutadà de la Comissaria van assistir el passat divendres 22 de juliol un jove que patia una forta reacció al·lèrgica deguda a la ingesta d’un aliment que havia consumit aquella mateixa tarda.

El jove britànic de 19 anys estava acompanyat pel seu pare, que en un primer moment es va acostar a la Comissaria de la Policia Nacional per sol·licitar ajuda,  demanant als agents la ubicació de l’hospital més proper.

A causa de l’estat d’agitació en què es trobava el jove, amb forts espasmes i convulsions, els agents van decidir assistir in-situ a l’afectat i trucar a una ambulància del 061 que es va personar al cap de pocs minuts, començant amb el subministrament per via intravenosa de corticoides i antihistamínics per a posteriorment traslladar aquesta persona fins a la Clínica Menorca de Ciutadella

Segons es va informar als Policies, el jove sent menor havia estat ingressat de gravetat en un hospital d’Anglaterra, a causa d’una forta reacció al·lèrgica soferta després de menjar una espècia a què és altament al·lèrgic.

Abans d’abandonar el lloc a l’ambulància, el pare va agrair als serveis assistencials la seva ràpida actuació, que va evitar mals majors.

Des de la Policia Nacional de Ciutadella s’estén igualment l’agraïment a tots els serveis sanitaris que operen a l’Illa per la seva eficàcia i coordinació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca