Reoberta la convocatòria de patrocinis 2022 La FFTM disposa d’un romanent de 127.000 € per a donar suport a activitats esportives, culturals o gastronòmiques

La Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) ha reobert la convocatòria de patrocinis 2022 destinada a donar suport a iniciatives privades, promogudes per entitats amb i sense ànim de lucre, que permetin consolidar la notorietat de la marca Menorca i la desestacionalització de l’oferta turística. El termini per a presentar ofertes finalitza el 30 de setembre de 2022 i l’import disponible és de 127.660,36 €.

La convocatòria es va obrir el passat mes de desembre de 2021 amb tres línies d’actuació diferenciades: esdeveniments esportius, culturals i gastronòmics. El pressupost dedicat a iniciatives esportives es va esgotar, mentre que el reservat per a activitats culturals i gastronòmiques va romandre disponible fins al 30 de juny. Tal com estableixen les bases de la convocatòria, aquest romanent es pot destinar a atendre noves sol·licituds de qualsevol de les tres línies esmentades.

Les iniciatives objecte d’aquest patrocini seran aquelles que contribueixin a millorar la competitivitat, l’atractiu, la qualitat, la diversificació i la desestacionalització de l’oferta turística de Menorca.

La convocatòria està destinada únicament a projectes que es desenvolupin entre l’1 de setembre i el 31 de desembre del 2022, que es duguin a terme a Menorca o que facin promoció de l’illa fora del territori insular. El termini per a la presentació de propostes roman obert fins al 30 de setembre de 2022 o fins a exhaurir el pressupost.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.