Educació convoca ajuts per 400 mil euros per la xarxa d’escoles de música i dansa públiques i pels conservatoris municipals Es vol promoure i impulsar la col·laboració institucional en els ensenyaments de música i dansa

La Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant la Direcció General de Planificació, Ordenació i Centres, acaba de publicar al BOIB (23 juliol 2022) la Convocatòria d’ajudes econòmiques per al curs 2021-2022 per contribuir al sosteniment de les escoles de música i dansa públiques reconegudes per la Conselleria d’Educació i Formació Professional els titulars de les quals siguin administracions públiques territorials, corporacions locals o patronats municipals, i conservatoris municipals de les Illes Balears.

La convocatòria de fins a 400 mil euros vol promoure i impulsar la col·laboració institucional en els ensenyaments de música i dansa. S’ha de tenir en compte que l’ensenyament de la música i la dansa és una activitat present en un gran nombre de poblacions de les Illes Balears.

La finalitat d’aquesta convocatòria és la de contribuir al sosteniment de les escoles de música i dansa públiques de les Illes Balears reconegudes per la Conselleria d’Educació i Formació Professional.

Ajuts per tot tipus d’ensenyaments de la xarxa pública

Es donaran ajudes econòmiques destinades a finançar parcialment les despeses de funcionament ordinàries i d’adquisició d’instruments d’aquestes escoles durant el curs 2021-2022.

Aquestes ajudes pel sosteniment de la xarxa d’escoles de música i dansa públiques, estan adreçades a centres que imparteixen els ensenyaments elementals de música reglats, els ensenyaments no reglats de música i dansa i els ensenyaments del Programa d’Ensenyaments Professionals (PREP).

Els criteris per calcular la quantia de l’ajuda són el nombre d’especialitats instrumentals i el nombre d’alumnes matriculats al centre de música i/o dansa segons el tipus d’ensenyament a l’inici del curs 2021-2022.

Tots els centres interessats en rebre aquesta ajuda tenen fins el proper 12 d’agost per sol·licitar-la. Per ampliar aquesta informació, podeu accedir a la web de la Conselleria d’Educació i Formació Professional.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.