L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca participà els passats 23 i 24 juliol al Festival de Música Antiga dels Pirineus

L’Orquestra de Cambra Illa de Menorca participà el passat cap de setmana, 23 i 24 de juliol, en el Festival de Música Antiga dels Pirineus, en dos concerts a les poblacions catalanes de Ripoll i Avià.

L’orquestra de Menorca oferí el programa Pace non trovo que havia estrenat el passat més de maig al Teatre des Born i Orfeó Maonès, un repertori de gran emotivitat i virtuosisme amb obres de Vivaldi, Corelli i Albinoni, entre d’altres.

Els concerts, que tingueren una molt bona acollida del públic (ple absolut a Ripoll) també van ser enregistrats per la radio de Catalunya Música i RTVE Radio Clásica.
A més el concert va rebre l’atenció de la prestigiosa Revista Musical Catalana, on aparegué una crònica del concert a càrrec d’Albert Torrens.

Amb aquest projecte l’OCIM es consolida en la seva qualitat musical i emprenedora com a veritable ambaixadora de la cultura feta a Menorca i continua en la línia d’expansió fora de l’illa, seguint els projectes d’anys anteriors al Teatre Principal de Palma, Sagrada Família de Barcelona i gira a Tunísia.

El concert es repetirà dia 26 de juliol al castell de Sant Antoni de Fornells.
El proper concert de l’orquestra tindrà lloc en el marc del Festival Pedra Viva. L’espectacle Love, Love, Love de dia 7 d’agost a Sa Vinyeta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.