Es reuneix la Junta Local de Seguretat d’Alaior de cara a les festes de Sant Llorenç

Ahir matí va tenir lloc la Junta Local de Seguretat, presidida pel batle José Luis Benejam i Isabel López Manchón, directora insular de l’A.G.E a Menorca, amb l’objectiu de coordinar les actuacions necessàries de cara a la celebració de les festes majors d’Alaior, Sant Llorenç.

A la reunió també hi assistiren Maria Antònia Pons, regidora de Seguretat, Alejandro Hernández, Coronell Cap de la Guàrdia Civil de les Illes Balears, Carlos José Ferrari, Capità Cap de la Guàrdia Civil, Francisco Pons, cap de la Policia Local d’Alaior i Vicenç Martorell, director de l’Institut Balear de Seguretat Pública.

Durant la reunió es tractà tot el que té a veure amb les actuacions de seguretat de Sant Llorenç, així com la col·laboració dels cossos policials, per un òptim desenvolupament de la que és una de les festes de poble amb més assistència.

D’altra banda, també es tractaren les actuacions de sensibilització sobre la violència sexual a les festes (punt lila) i sobre el control del consum d’alcohol per part de menors d’edat.

Finalment, també es va fer un repàs general de la temporada d’estiu.

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.