Tria producte local Balear

La Policia Nacional deté una mare i el seu fill a Maó per allotjar-se a hotels i no abonar l’allotjament Els familiars estarien allotjant-se en diversos hotels per després estafar-los i no abonar els serveis

CPN/Maó..- Agents de la Policia Nacional a Maó han procedit a la detenció de dues persones, una mare de 59 anys i el seu fill de 38 anys, per allotjar-se a diversos hotels i no abonar l’allotjament. Les detencions s’han practicat aquesta setmana, l’última el 28 de juliol.

Des d’un hotel d’aquesta localitat, van contactar amb la Comissaria de Policia Nacional de Maó, indicant que tenien una persona que es disposava a abandonar l’hotel deuent una quantitat de 1.300 euros aproximadament, no tenint intenció d’abonar aquesta quantitat, procedint-se a detenir-la .

Automàticament, els agents van contactar amb l’Associació d’Hotelers de Menorca, ASHOME, per comunicar-los els fets i sol·licitant-los que fessin una difusió a tots els associats de Menorca, indicant-los el mètode d’actuació d’aquestes dues persones, amb l’objectiu de prevenir estafes futures similars .

Els presumptes autors haurien fet la mateixa acció en altres establiments hotelers

Després d’una investigació, es va poder comprovar que tots dos, mare i fill, van efectuar el mateix “modus operandi” en diversos establiments hotelers, allotjant-se de vegades ella i de vegades ell, a diferents hotels de Maó durant el mes de juliol, utilitzant argúcies i enganys per a finalment no abonar cap dels dos la quantitat deguda a cap d’aquests establiments.

El “modus operandi” consistia a realitzar reserves als hotels per allotjar-s’hi durant el temps que poguessin, fins que començaven a sol·licitar-los els diners de la reserva o el pagament de factures, i després procedien a abandonar-los, arribant en ocasions a sol·licitar assistència sanitària al lloc, concretament per a la mare, per després poder al·legar que era a l’hospital o qualsevol altra escusa i que posteriorment passarien a pagar quan poguessin, cosa que mai succeïa.

Els presumptes autors han passat a disposició judicial, i l’import defraudat d’uns 3.500 euros en total ha estat sol·licitat al jutjat una ordre d’allotjament de tots els establiments d’hostatgeria de l’illa de Menorca, atès que s’ha comprovat que aquestes dues persones suposadament han convertit aquest mètode il·lícit en la seva forma de vida.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.