Un estudiant de la UNED de Menorca, repeteix premi al millor expedient a la seva segona carrera.

Salvador Moll Herrero, alumne d´UNED-Illes Balears, ha tornat a ser premiat pel Consell Social de la institució universitària. En concret, rep aquest segon guardó “a l’Excel·lència als Estudis de Titulació de Grau i Màster Universitari” i “Curs Acadèmic 2020-2021” pel Grau en Turisme, grau en què ha obtingut una nota mitjana de 9,1.

La UNED va fer públics, a través del seu butlletí intern, BICI, del 22 de juliol, aquests premis del Consell Social. La directora del Centre a Balears, Judit Vega, va felicitar l’estudiant, “una alegria enorme i un veritable orgull. L’èxit d’estudiants com Salvador ens reforça com a institució i ens empeny a continuar treballant per aquesta Universitat, que acaba de fer 50 anys” . Una felicitació que fa extensiva al Consell de Menorca, membre del consorci universitari UNED-Illes Balears, ia l’Ajuntament de Maó, que cedeix l’espai on s’ubica l’Aula UNED de Menorca, “gràcies al seu suport això és possible”.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.