El papa Francesc obre la porta a una renúncia: “No és una catàstrofe” Bergoglio té 85 anys i problemes de mobilitat

Gerard Artigas/Barcelona – El papa Francesc ha obert la porta a renunciar com a pontífex en funció de la seva salut. “Crec que, a la meva edat i amb aquesta limitació, m’he de reservar una mica per poder servir l’Església o, pel contrari, pensar la possibilitat d’apartar-me”, ha dit en una trobada amb periodistes durant el vol de tornada al Vaticà després d’un viatge al Canadà. Francesc ha assegurat que la renúncia “no és una catàstrofe” perquè “es pot canviar de papa i no hi ha problema”. De fet, ell mateix va ser escollit després de la renúncia de Benet XVI. Tot i això, ha apostat per continuar en el càrrec tot limitant “una mica els esforços”. Jorge Mario Bergoglio té 85 anys i els darrers mesos se l’ha vist en cadira de rodes perquè té problemes de mobilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca