El PP atribueix la nova pujada de la inflació a les mesures de Sánchez: “Són insuficients i s’han fet tard” Gamarra acusa el president espanyol “d’empobrir” els ciutadans i “no trepitjar el carrer”

Redacció/Madrid – El Partit Popular ha atribuït la nova pujada de la inflació a les mesures anticrisi impulsades pel president espanyol, Pedro Sánchez. “Són insuficients i s’han fet tard”, ha lamentat aquest divendres la secretària general del partit, Cuca Gamarra, en una roda de premsa. Gamarra ha acusat Sánchez “d’empobrir” els ciutadans amb la seva política econòmica “errònia” i li ha recriminat que no “trepitgi el carrer”: “No sabem en quin país viu, es reuneix amb massa gent amb corbata i trepitja el carrer”. Per això, el PP ha exigit al govern de PSOE i Podem un “canvi de rumb” i ha insistit a deflactar l’IRPF. És a dir, adequar l’impost sobre la renda a la inflació. Segons Gamarra aquesta mesura ajudaria a “les classes mitjanes i a les rendes baixes”.

Pel que fa al paquet de mesures d’estalvi energètic anunciat per Sánchez aquest divendres, Gamarra ha dit que les analitzaran quan les vegin, però ja s’ha mostrat escèptica: “Partim d’un mal precedent”. La secretària general del PP ha reivindicat la “sensibilitat” d’ajuntaments i diputacions amb l’eficiència energètica i ha instat Sánchez a seguir el seu exemple. “Van més enllà de treure’s la corbata, que em sembla una frivolitat”, ha reblat.

Sobre la taula de diàleg amb el Govern, Gamarra ha criticat que Sánchez dona “via lliure als independentistes per continuar els atacs a l’estat sense que la llei actuï”. Així, un cop més el PP acusa el president espanyol de cedir davant ERC “per la seva supervivència mentre abandona els problemes dels espanyols”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.