Sanitat confirma la segona mort a Espanya per la verola del mico

Investigador, d’esquena, mirant per un microscopi

ACN/Madrid – El Ministeri de Sanitat ha confirmat la segona mort per verola del mico a l’estat espanyol, tot just un dia després que es conegués la primera, aquest divendres. A Espanya ja s’han confirmat 4.298 casos a 17 Comunitats Autònomes.  Del total d’infectats, 4.081 són homes i 64, dones, amb edats que oscil·len entre els 10 mesos i els 88 anys, amb una mitjana de 37. El primer cas es va notificar el 26 d’abril i l’últim el 25 de juliol. El Centre de Coordinació d’Alertes i Emergències Sanitàries té informació disponible de 3.750 casos, dels quals 120 van ser hospitalitzats. Aquesta és la tercera víctima mortal per la verola del mico fora del continent africà.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca