Miramar, bona cuina i bones vistes a Cala Blanca

Restaurant Miramar a Cala Blanca. Foto: Restaurant Miramar

Fa unes setmanes hem visitat un dels restaurants que teníem pendents i del que ens han arribat molt bons comentaris. Es tracta del restaurant Miramar de Cala Blanca, amb una imponent terrassa i unes més que bones vistes a la platja del ponent ciutadellenc, on a més s’hi menja de meravella, amb un gran servei a taula, una bona carta de vins i sobre tot una carta de cuina marinera, juntament amb les carns de bou de raça vermella menorquina el fan tot un referent a tenir en compte aquest estiu.

Fritada de peix i marisc al restaurant Miramar. Foto: Bep Al·lès@

El restaurant Miramar és l’aposta de Diego Merino per a oferir una cuina compromesa, on el producte és el protagonista de cada plat i que ens brinda una carta ben elaborada, com els seus plats, on podem degustar uns més que bons arrossos a la paella, peix del dia, caldera de llagosta, a més d’un bon ventalls d’entrants on ens vam decantar per la seva fritura de peix i marisc, feta a l’andalusa, amb una magnífica mussola adobada amb el seu punto de comí, i també molt ben fregides les gambes i les anelles de calamar.

Mitjana de bou de raça vermella a la pedra al restaurant Miramar a Cala Blanca. Foto: Bep Al·lès©

De plat principal vam seguir les recomanacions que ens havien fet i vam provar la carn de bou de raça vermella de Menorca, amb una mitjana de més d’un quilo que es serveixen filetejada i que cous a la pedra al teu gust i punt. Una de les millors carns que hem menjat aquest estiu, i es nota la tria que fa Diego per aconseguir aquesta carn, que es la protagonista única d’una plat que evoca tots els sabors i el gust especial i únic de la vaca vermella de Menorca.

Foto: Restaurant Miramar

Mentres esperàvem els cambrers, sempre atents i eficients, eren un anar i venir de paelles mitxes, negres, arrossos caldosos, calderes, i també plats de peix a la menorquina o a la sal, de carns de vedella i de porc, a més de bones ensalades, i entrants com els musclos o les zamburinyes a la planxa, pop a la brasa, fritades de peix i de marisc o el seu croquetó de bou.

Paella. Foto: Restaurant Miramar Cala Blanca

Com hem apuntat una de les especialitats del Miramar són els arrossos: paella de marisc, arròs melós amb llagosta, paella de llamàntol o bé apostar per una paella cega, un arròs melós de conill amb bolets, l’arròs negre amb sípia i carxofes, la paella de pollastre o la paella vegana.

Bou a la pedra al Miramar de Cala Blanca. Foto: Bep Al·lès@

Els amants de les carns a més de la mitjana a pes, gaudiran de l’hamburguesa de bou de Menora, el timbal d’anyell cuit a baixa temperatura, la carrillera de vedella amb salsa Pedro Ximenez o el confit d’ànec amb salsa de fruits del bosc.

Si voleu gaudir d’un sopar davant la mar i en companyia de la lluna, us recomanam la cranca elaborada a l’estil del txangurro a la donostiarra o el bou de mar com es fa a la casa de Diego. Gamba vermella de Menorca a la planxa, el rap amb salsa de pebre verd i llagostins, el llobarro a la planxa o al forn, a més de la graellada o mariscada, que també són molt ben acollides.

Llagosta amb ous estrellats i patates fregides. Foto: Restaurant Miramar©

Caldera de llagosta i la llagosta fregida amb ous estrellats i patates en són també unes de les especialitats més demandades al restaurant de Diego Merino.

De postres el seu pastís de formatge amb figat, els pastís de tres xocolates, el tiramisú casolà i les seves especialitat en copes de gelat.

Una bona excusa tant pels amants del peix com de la carn, de les terrasses amb vistes a la mar, i des d’aquest mes també disposa d’un servei de dron per  a portar els plats a barques i iots que estan aprop de Cala Blanca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca