Setmanari El Iris del 2 d’agost de 1947

Plaça de la Catedral un fosquet de juliol de 2022. Foto: Bep Al·lès©

El Setmanari El Iris del 2 d’agost de 1947 a la portada es parlava del triomf del ciutadellenc invident, Alfons Medina, que havia obtingut el títol de batxiller amb la qualificació d’excel·lent. Es reproduïa una entrevista publicada al Setmanari Destino, de Barcelona. També es publicava un report sobre si Franco havia visitat alguna vegada Menorca i la resposta era que sí, ho havia fet el juny de 1934, visitant com a militar Ciutadella, Maó i Fornells. A Ciutadella es va allotjar a la casa del sr. Canet. També havia visitat Ciutadella com Cap d’Estat Major Central.

Ciutadella vivia un estiu d’elevades temperatures amb registres de 45 graus al sol.

Acabava brillantment els seus estudis de Batxillerat a Barcelona, aprovant l’exàmen d’Estat, el jove Segimon Verdaguer.

Es Castell vivia les seves festes de Sant Jaume amb la preocupació del seu ajuntament d’alentar el ressorgir de la típica i tradicional qualcada de caixers. Per tal d’incentivar la participació a les festes, va establir premis i nomenar una Comissió destinada a evaluar als cavallers que van participar a la colcada i a les Completes.

Sito Torres i Hilario Allès eren al 1947 les dues promeses ciutadellenques en l’esport de la natació.

La selecció catalana de futbol havia de disputar un partit contra l’Alaior amb motiu de les festes de Sant Llorenç

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca