moulallengua

Es destinen 1,1 milions a l’Ajuntament des Mercadal per a finançar 25 places per a persones grans en situació de dependència Aquestes places s’integraran en la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència

Foto: Antxon Castresana©

El Consell de Govern d’avui ha donat autorització prèvia a la Conselleria d’Afers Socials i Esports per tramitar l’expedient de despesa derivat del conveni de col·laboració que s’ha de subscriure amb l’Ajuntament des Mercadal per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes i residencials per a persones grans en situació de dependència.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà un total d’1.102.202,58 € al finançament d’11 places del centre de dia i 14 places de la residència des Mercadal fins al desembre de 2024. Aquestes places estan integrades en la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència i, per tant, destinades a persones grans en situació de dependència.

Aquesta inversió forma part dels convenis que la Conselleria d’Afers Socials i Esports té previst signar amb diferents ajuntaments per a la reserva i l’ocupació de places municipals de centres de dia i de residència per a persones grans en situació de dependència. En concret, la Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà en els pròxims tres anys un total de 31,2 milions d’euros a finançar un total de 314 places residencials i 619 places de centres de dia a diferents municipis de les Illes Balears destinades a atendre gent gran en situació de dependència. Aquestes places formaran part de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència de les Illes Balears.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca