Es destinen 1,1 milions a Sant Lluís per a 10 places de centre de dia i 15 de residencials per a persones grans en situació de dependència

El Consell de Govern d’avui ha atorgat a la Conselleria d’Afers Socials i Esports l’autorització prèvia per tramitar la despesa derivada del conveni de col·laboració que s’ha de subscriure amb l’Ajuntament de Sant Lluís per a la reserva i l’ocupació de places d’estades diürnes i residencials per a persones grans en situació de dependència.

La Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà un total d’1.137.310,80 € al finançament durant quatre anys, fins al 2025, d’un total de 25 places dels centres de dia i residencials integrades en la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència. En concret, són 10 places de centre de dia i 15 residencials per a persones grans en situació de dependència.

Aquesta inversió forma part dels convenis que la Conselleria d’Afers Socials i Esports té previst signar amb diferents ajuntaments per a la reserva i l’ocupació de places municipals de centres de dia i de residència per a persones grans en situació de dependència. En concret, la Conselleria d’Afers Socials i Esports destinarà en els pròxims tres anys la suma de 31,2 milions d’euros a finançar un total de 314 places residencials i 619 places de centres de dia a diferents municipis de les Illes Balears destinades a atendre gent gran en situació de dependència. Aquestes places formaran part de la Xarxa Pública d’Atenció a la Dependència de les Illes Balears.

Pel que fa a la residència del municipi, aquesta està en procés d’ampliació de places per un import de 834.000 € cofinançats entre el Govern i l’Ajuntament, que suposaran 24 places més que posteriorment es podran finançar i incloure en el conveni quan estiguin en funcionament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.