L’Ajuntament de Maó renova el conveni de col·laboració amb les principals entitats culturals del municipi Aquests acords serviran per finançar les seves despeses de funcionament, però també amb cessió de sales, muntatge d'escenaris, difusió o suport tècnic

 

Aquests acords serviran per finançar les seves despeses de funcionament, però la col·laboració va molt més enllà d’aquesta aportació econòmica, ja que també es materialitza amb cessió de sales, muntatge d’escenaris, difusió o suport tècnic.

La renovació dels convenis suposa doncs, consolidar el suport de l’Ajuntament a l’activitat cultural de les entitats del municipi, així com el compromís cap a la promoció de creació artística i les activitats culturals d’interès general.

Maó com a ciutat cultural té un fort teixit associatiu que permet una oferta cultural molt diversa i que implica molts sectors de la societat. Des de grans institucions com l’Orfeó Maonès, l’Ateneu de Maó o Joventuts Musicals, passant per altres com la Banda de Música, les colles geganteres, els Pessebristes, la Coral Sant Antoni, els Festivals de Circ, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.