CCOO considera que les mesures d’estalvi energètic són una “necessitat evident” i reclama que siguin permanents El sindicat assegura que contribueixen a la independència energètica europea davant el conflicte bèl·lic

 

El secretari general de CCOO, Unai Sordo

ACN Madrid – CCOO ha avalat les mesures d’estalvi energètic impulsades pel govern espanyol, ha considerat que contribueixen a la independència energètica europea i que són una “necessitat evident” davant el conflicte bèl·lic a Ucraïna. “Aquestes mesures haurien d’anar acompanyades de polítiques de conscienciació i educació per tal que la ciutadania les incorpori com un valor positiu i esculli establiments responsables energèticament. I no haurien de ser objecte de controvèrsies fictícies per marcar posicionaments polítics”, ha avisat el sindicat liderat per Unai Sordo, que també que reclama que les mesures d’estalvi energètic anunciades no haurien de tenir només un caràcter conjuntural, “sinó estructural i permanent”.

“Tot en concordança amb els informes de l’IPCC per arribar a la neutralitat climàtica. L’últim informe ens indica que encara tenim un ampli marge de maniobra pel que fa a la nostra capacitat d’estalvi energètic”, ha recordat el sindicat. “Simplement aplicant mesures senzilles, de sentit comú, es podria estalviar fins a un 50% sense pràcticament notar-ho en els nostres comportaments diaris”, ha conclòs CCOO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca