Actes 8 Març

El programa MAB de la UNESCO cerca joves participants per al Segon Fòrum de la Xarxa de Joves IberoMAB a Costa Rica

El Programa MAB de la UNESCO convida a joves d’entre 18 i 35 anys que viuen, estudien o treballen en reserves de la biosfera a Amèrica Llatina, el Carib, Espanya i Portugal a participar en el Segon Fòrum de la Xarxa Jove IberoMAB, que se celebrarà a la Reserva de la Biosfera Agua y Paz (Costa Rica) de l’1 al 3 de novembre de 2022.

La trobada té la finalitat de promoure la participació del jovent en les activitats i la gestió de la Xarxa IberoMAB de Reserves de Biosfera i donar continuïtat a la feina iniciada durant el primer fòrum, celebrat a la Reserva de Biosfera Transfronteriza Bosques de Paz, Ecuador – Perú l’any 2018.

La persona seleccionada assistirà al fòrum amb totes les despeses pagades per treballar juntament amb la resta de seleccionats (un per cada pais de la xarxa) en les línies de treball ja iniciades durant el primer fòrum.

Més informació sobre la primera trobada aquí.

Enviament de candidatures

Els interessats a participar han de completar aquest formulari

Per poder enviar la candidatura a participar en el fòrum, es necessita enviar la següent documentació:

1. Una carta de motivació
2. Una carta de suport de l’òrgan gestor de la reserva de biosfera a la qual visqui, estudiï o treballi la persona interessada. En aquest cas, tractant-se de Menorca, de l’Agència Menorca Reserva de Biosfera, per la qual cosa hauran d’escriure un mail a menorca.biosfera@cime.es informant que per cursar la sol·licitud necessiten obtenir la carta de suport.
3. Una còpia del passaport vàlid per viatjar.

El termini per presentar les candidatures és fins al 7 de setembre.

Tota la informació sobre com fer la sol·licitud es troba també aquí.

La Xarxa de Reserves de Biosfera d’Iberoamèrica i Carib (Xarxa IberoMaB) va ser creada el 1992 per enfortir, impulsar i difondre el Programa MAB i les Reserves de Biosfera de Llatinoamèrica, el Carib, Espanya i Portugal. Actualment, la Xarxa compta amb 23 països i 193 Reserves de Biosfera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.