Alaior acollirà l’exposició de fotografia nocturna Menorca Starlight del 19 d’agost a l’11 de setembre La mostra itinerant exposa les 39 millors imatges del concurs de fotografia nocturna Menorca Starlight a la Sala d'Activitats Ciutadanes de l'Ajuntament d'Alaior.

 

Foto: “Naveta”, de Pablo Taltavull Bosch. Primer premi del Concurs de Fotografia Nocturna Menorca Starlight en la categoria Menorca Talaiòtica

Alaior serà el segon municipi de l’illa en acollir l’exposició de les 39 millors imatges del Concurs de Fotografia Nocturna Menorca Starlight, el certamen organitzat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera del Consell Insular i el Fotoclub del Cercle Artístic de Ciutadella amb l’objectiu de divulgar la bellesa del cel nocturn de l’illa i sensibilitzar sobre la importància de la seva preservació.

L’exposició, que recorrerà tots els municipis de Menorca, estarà instal·lada en aquesta ocasió a la Sala d’Activitats Ciutadanes de l’Ajuntament d’Alaior, que obrirà les portes el 19 d’agost. L’exposició es podrà visitar de dimarts a diumenge de 18 a 21 h fins a l’11 de setembre.

La mostra exposarà les fotografies dels guanyadors i els finalistes del concurs a les 3 categories presentades, que recullen la diversitat de paisatges que es poden gaudir a l’illa sota la llum de les estrelles: “Paisatges, terrestres i marins”, “Menorca Talaiòtica” i “Les persones i el cel”.

Recorregut per tots els pobles de Menorca

L’exposició itinerant de fotografia nocturna Menorca Starlight té previst recórrer fins al mes de desembre els diferents municipis de Menorca per tal que tota la ciutadania pugui gaudir de les fantàstiques imatges que han concursat al I Concurs de Fotografia Nocturna Menorca Starlight. El calendari de la itinerància pels pobles s’anirà actualitzant en les pròximes setmanes, i podrà consultar-se al web de l’exposició.

mostra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca