El PP vol un protocol contra les punxades i incloure la submissió química al pacte d’Estat contra la violència de gènere Els populars diuen que les mesures d'estalvi energètic generaran inseguretat per a les dones

 

ACN Madrid – La coordinadora de Polítiques Socials i portaveus adjunta del PP al Congrés, Marta González, ha reclamat aquest dimecres a l’executiu espanyol que adopti un protocol de prevenció i actuació pels casos de punxades a dones a les discoteques i locals de festa. González ha retret als ministres d’Igualtat, Interior i Sanitat que no hagin donat cap resposta als casos que s’estan produint, i ha demanat una reflexió sobre la possibilitat d’incloure la submissió química al pacte d’Estat contra la violència de gènere.

Per aquest motiu el PP presentarà una proposició no de llei que reclama actualitzar el pacte d’Estat contra la violència de gènere i faci possible que “torni el consens en aquesta matèria”.

Els populars recorden que al setembre es compleixen els cinc anys que els grups es an donar per a la posada en marxa de 296 mesures del pacte d’Estat, i reclamen conèixer la destinació dels 1000 milions d’euros amb què es va dotar el Pacte d’Estat per posar en marxa noves mesures.

A més, el PP vincula aquesta qüestió amb les mesures d’estalvi energètic. Argumenta que si s’apaguen les llums de monuments i aparadors hi haurà “conseqüències negatives” per a la seguretat de les dones.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca