Tria producte local Balear

Hipra destaca que l’acord per a la compra de 250 milions de dosis és una “mostra de confiança” cap a la seva vacuna La farmacèutica catalana confia rebre aviat l'aval de l'EMA per comercialitzar el vaccí a la tardor

 

 

ACN Amer – La farmacèutica catalana Hipra subratlla que l’acord que ha signat la Comissió Europea per subministrar 250 milions de dosis de la seva vacuna contra la covid-19 és “una mostra de confiança” cap al vaccí que han desenvolupat. La companyia, amb seu a Amer (Selva), assegura que estan “orgullosos” del “pas endavant” que suposa la signatura d’aquest contracte marc, i destaca que la seva vacuna és “un projecte que també ha comptat amb la participació de la comunitat científica espanyola, hospitals, centres d’investigació, persones voluntàries als assaigs clínics i el suport d’administracions i institucions”. La companyia confia rebre avial l’aval de l’Agència Europea del Medicament (EMA) perquè la vacuna es comercialitzi ja aquesta tardor.

El contracte entre la Comissió Europea i la farmacèutica Hipra preveu que la companyia pugui subministrar fins a 250 milions de dosis de la seva vacuna contra la covid-19. L’adquisició es farà de manera conjunta a escala europea i hi tindran opció catorze estats.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.