Sugrañes insta Susana Mora a no claudicar i continuar defensant que l’Estat bonifiqui el 100% de l’autobús regular a tots els menorquins

La presidenta del Partit Popular de Menorca, Misericòrdia Sugrañes, ha qualificat aquest matí d’“injust” el tractament del Govern i del Govern als menorquins en el repartiment de les ajudes al transport públic, cosa que “posa de manifest una vegada més que els menorquins som ciutadans de segona tant per a Pedro Sánchez com per a Francina Armengol”, tractament que “lamentem i que no ens cansarem de denunciar per molt que li pesi a la delegada del Govern i de Francina Armengol a Menorca, Susana Mora ”. “Estem farts de ser sempre els últims de la cua”, ha emfatitzat.

La també portaveu del Grup Popular al Consell de Menorca ha expressat la seva “sorpresa majúscula” per les formes, el fons i el resultat de la visita d’ahir de Pedro Sánchez a Mallorca. “El Partit Popular de Menorca porta des del dia 14 de juliol exigint al Govern que reclami al Govern la gratuïtat del transport públic regular per carretera en les mateixes condicions que ho fa al tren de rodalies i mitja distància a la Península. Hem fet dues notes de premsa i anunciat mocions als ajuntaments i al Consell i malgrat això ens venen que Sánchez ha accedit in extremis a igualar l’ajuda per al transport regular amb autobús que inicialment només havia anunciat per als canaris. La improvisació del Govern amb més assessors de la història és molt preocupant i el resultat, indignant”, ha manifestat la presidenta del PP de Menorca.

La presidenta del PP de Menorca s’ha preguntat si aquesta manera d’actuar és pròpia del “federalisme interior del que presumeix però no té la centralista Francina Armengol qui només es preocupa de Mallorca”.

Sugrañes ha anunciat que “redoblarem els nostres esforços perquè això no quedi així, no ho podem tolerar i per nosaltres no quedarà. No volem ser més però tampoc menys i per això demanem ser tractats igual que els altres”.

“Esperem que tots els polítics menorquins se sumin a les nostres mocions als ajuntaments i al Consell i que tota Menorca sigui un clam davant d’una nova i inacceptable discriminació dels socialistes als menorquins. No pot sortir de franc que sempre ens deixin enrere com ha passat amb el cable principal”.

La presidenta popular ha instat la presidenta del Consell, Susana Mora, a “no claudicar una vegada més” ia “defensar amb dents i ungles els interessos dels menorquins” davant els greuges del Partit Socialista des del Govern i el Govern. Tot i que no és optimista perquè “plou sobre mullat”, ha estès la mà per “evitar juntes un nou i inacceptable atac”. “Espero que no ajupi el cap una vegada més”, ha sentenciat.

“No té sentit que l’Estat només bonifiqui la meitat del transport públic als menorquins ia un ciutadà de Barcelona li pagui el tren”, per la qual cosa no entén que “no els caigui la cara de vergonya a Susana Mora i Francina Armengol” , ha emfatitzat Sugrañes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.