Toni Farrón i el seu disc ‘Fe de Vida’, reuniran a les grans veus menorquines i illenques a un concert únic a Alaior per Sant Llorenç

Joana Pons, Simón Orfila, Miquel Mariano, Maria Camps, Eva Pons, Nico (Binigaus Band), Rita Barber, Maria Moreno i Tomeu Penya seran els artistes que acompanyaran a Toni Farrón en un concert únic que tindrà lloc a Alaior aquest dimarts, 9 d’agost, a les 21.30 al pati de l’institut, dins el programa de Sant Llorenç.

El passat mes d’octubre, Farrón, acompanyat pel batle José Luis Benejam, va presentar el seu disc solidari ‘Fe de Vida’, format per 17 cançons escrites per ell i José Gibelli (música), interpretades pels artistes mencionats prèviament.

Farrón, empresari dedicat al negoci turístic durant molts anys, va decidir en jubilar-se fer un projecte musical, ja que aquesta sempre havia estat la seva passió.

Ara, per celebrar les festes del seu poble, presenta aquest gran concert benèfic juntament amb l’Ajuntament d’Alaior, on tocaran les cançons íntegres d’aquest disc tan especial, exemplars del qual van ser tots donats a Càrites perquè els venguessin ells des dels seus punts i rebessin tota la recaptació.

Les entrades pel concert ja es troben a la venda a la plataforma eventstaking.com per un preu de 10 euros, i a taquilla per 12. Tots els beneficis seran donats a Càrites.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.