Menorca Talaiòtica - Unesco

Nardo Morlà exhibirà les seves obres a la Sala de Cultura de Sant Diego Morlà: "Mai m’hagués imaginat que amb 83 anys podria exposar a Alaior"

 

L’Ajuntament d’Alaior inaugurarà demà a les 19.30 h a la Sala de Cultura de Sant Diego l’exposició de Nardo Morlà, alaiorenc que durant més de 70 anys ha tingut com a gran afició la pintura i el dibuix.

El 1952 va acabar els seus estudis a l’Escola Municipal de Dibuix.

Nardo Morlà ha volgut agrair a l’Ajuntament l’oportunitat que li han brindat, destacant que «mai m’hagués imaginat que amb 83 anys podria exposar a Alaior. Per jo és una il·lusió tremenda poder mostrar als meus veïns i veïnes les obres que amb tanta dedicació he creat durant tants d’anys».

Per la seva banda, Tiago Reurer, regidor de Cultura, ha remarcat que «creiem important donar l’oportunitat a persones que, tot i que no s’han dedicat professionalment a la pintura, han pintat durant molts anys i dedicat bona part del seu temps lliure a l’art. Nardo és un artista únic amb una tècnica molt curada».

Entre els quadres que ha seleccionat Morlà, s’hi troben obres de recent creació així com quadres que va fer durant els seus anys d’estudi, com a homenatge a aquells temps, als companys i mestres que va tenir, i que es projectaran en una pantalla.

L’exposició es podrà visitar de dimarts a diumenge, de 19 a 21 h. Entrada gratuïta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.