Ciutadella obra el termini per sol·licitar ser l’abanderat per les festes de Sant Nicolau Les peticions es poden presentar a l'OAC fins el 19 d'agost

 

Tal com es fa anualment per aquestes dates, l’ajuntament de Ciutadella, a través del Servei de Festes, ha obert el termini per tal que totes aquelles persones del terme municipal interessades puguin presentar la seva sol·licitud per ser representant de Ciutadella. Aquesta persona durà la bandera de la ciutat a la qualcada de les festes de Sant Nicolau, que s’organitzen a Es Mercadal i dalt el Toro, els pròxims dies 10 i 11 de setembre.

Les persones que ho sol·licitin han de complir el requisit de ser fadrines i les peticions poden presentar-se en el Registre General d’Entrada de Documents (Oficina d’Atenció al Ciutadà) fins al divendres, 19 d’agost, a les 14 hores, presencialment en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 h. També ho poden fer telemàticament, a través de la Carpeta Ciutadana de la pàgina web municipal www.ajciutadella.org

En cas d’haver-hi més d’una sol·licitud, el consistori procedirà a fer un sorteig públic entre els aspirants, que tindrà lloc el dia 24 d’agost, a les 13 h, a la sala d’actes de Can Saura (C/Santíssim, 2).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Xuroa Menorca